1. Campings Zwitserland
  2. Wallis

Onze tips:

  1. Boek hier campings in Zwitserland.
  2. Nog kampeeruitrusting nodig? Ga naar Kampeertotaal.nl

Wallis

Dit prachtige gebied in het zuidwesten van Zwitserland is een paradijs van bergen. IN Wallis staat u midden in het hooggebergte met overal beroemde bergtoppen, waar u ook kijkt. Zo liggen in het noorden de Berner Alpen met toppers als de Bietschhorn en de Jungfrau. Of wat te denken van de beroemde Matterhorn? Samen met de Dom en Monte Rosa behoort hij tot de beroemdste bergen van Zwitserland. De Dom(4545) is de hoogste berg van Zwitserland die helemaal op Zwiters grondgebied staat.

Kortom, Wallis is de plek bij uitstek voor wie op zoek is naar een bergvakantie. Bergbeklimmen, hiken, abseilen, mountainbiken, raften en andere avontuurlijke sporten, de faciliteiten ervoor vindt u volop in dit Zwiterse berggebied.

Een prachtige standplaats voor uw tent of caravan vindt u aan de voet van de de majesteuze bergen in de vorm van Camping Molignon, dichtbij het plaatshe Les Hauderers.

Wie naast de schaduw van de bergen ook nog verkloeling van het water zoekt die kan tercht op camping Rive Blue. Dee camping ligt naast een helderblauw meer.

Camping Simplonblick ligt in Oberwallis en staat hoog aangeschreven bij de reizigers die een bezoek brengen aan Wallis.