1. Campings Zwitserland
  2. Graubunden

Onze tips:

  1. Boek hier campings in Zwitserland.
  2. Nog kampeeruitrusting nodig? Ga naar Kampeertotaal.nl

Graubunden

Van naam iets minder bekend als Wallis en Berner-Oberland, maar desalniettemin het grootste vakantiegebied van Zwitserland: Graubunden. Tijdens de lente kunt u in dit gebied, met valleien aan de noord- en zuidkant van de Alpen, naar hartelust prachtige mountainbiketochten maken.

Hoewel het heilzame effect van de gezonde Alpenlucht al ongeëvenaard is, krijgt u met een bezoek aan Graubunden echt het summum van de welnessvakanties. U vindt er vollop spabaden, thermalcentra, en heilbaden. Bovendien is Graubunden in het toch al dunbevolkte Zwitserland het gebied met het minste aantal inwoners. Oftewel, hier komt u echt tot rust.

Mocht u twijfelen aan Graubunden. Wat dacht u van 150 valleien, 615 meren en 937 bergen? Inderdaad u treft het allemaal in dit unieke Zwitserse kanton.

Als u dan toch besluit om naar dit unieke gebied af te reizen. Dan u kunt het mooi afmaken met een verblijf aan de rand van Nationaal Park Zwitserland. Camping Clenga ligt er naast de deur.

Een grandioze uitvalsbasis voor dagtripjes, wandeltochten en bergbeklimmen is Sur En. Camping Sur En heet u van harte welkom.

Een prachtige camping op de top van Europa. Camping Plauns op 1860 meter is een fantastische kampeerplek. Zowel 's zomers als 's winters.